All-in pakket

U bent ondernemer en u wilt zich concentreren op de zaken waar u goed in bent?

Administratiekantoor Bakker neemt voor een vast maandbedrag alle administratieve en belastingzaken bij u uit handen. Duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf! En die zekerheid is wel zo prettig.

De inhoud van ons all-in pakket:

  Verwerken van uw administratie

U levert de facturen, kasboek en bankafschriften aan. Wij voeren alles in Unit4 Multivers, direct op de juiste manier; wel zo efficiënt! 

  Opstellen en indienen aangifte btw

Op basis van de aangeleverde gegevens berekenen wij het bedrag dat aan btw betaald moet worden en dienen de aangifte in bij de Belastingdienst.

Opstellen jaarcijfers

1x per jaar stellen we de jaarcijfers op voor uw bedrijf. Met deze jaarrekening heeft u helder inzicht in het gehele boekjaar.

  Proactieve instelling

Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt ingediend bij de belastingdienst. Indien nodig contacten wij je om te zorgen dat we alle gegevens tijdig in huis hebben.

√  Advies inwinnen

Als u vragen heeft over de administratie of belasting kunt u deze het gehele jaar door aan ons stellen. Dit hoort bij het all-in pakket. Dit kan per telefoon, mail of bij ons op kantoor in Maastricht.

  Geen opzegtermijn

Als u bij ons een all-in overeenkomst hebt, is er geen opzegtermijn waar u aan vast zit. U kunt dus te allen tijde weg indien u dit wenst; aan ons de taak om u te overtuigen van onze dienstverlening en de uitdaging een relatie aan te gaan voor de lange termijn.